HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

iOS 10 ne zaman çıkacak?

iOS 10 ne zaman çıkacak?
İos 10, İos 10 Ne Zaman, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple'ın iPhone ve iPad'de kullandığı iOS 10'nun 13 Haziran'da WWDC etkinliğinde ilk defa ortaya çıkması bekleniyor.

Apple'ın iPhone ve iPad'de kullandığı iOS'un bir sonraki sürümü, 13 Haziran'da WWDC etkinliğinde ilk defa ortaya çıkacak. Firmanın mobil platformu için önemli bir kilometre taşı olan iOS 10, Siri, Apple Music ve HomeKit'e yeni işlevler getirecek. Peki iOS 10'da bizi hangi yenilikler bekliyor? Apple, işletim sistemindeki yenilikleri gizemli tutuyor; bu yüzden tahminlerimizi son sızıntılara ve dedikodulara dayandırıyoruz. Son sızıntılar, arayüzde bazı sürpriz değişikliklerin olabileceğini söylüyor. İşte şimdiye kadar duyduklarımız ve istediklerimiz.

IOS 10 ÇIKIŞ TARİHİ NE ZAMAN?

 Siri, tanıtım tarihinin 13 Haziran olduğunu söylüyor. iOS 10 beta, her zaman olduğu gibi tanıtımla birlikte geliştiricilere sunulacak ancak herkese açılması muhtemelen Temmuz'u bulacaktır. Final sürümü Eylül'de tanıtılması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'la birlikte görebiliriz. iOS 9, geçen Eylül'de piyasaya sürüldüğünde hiçbir iOS cihazını dışarıda bırakmamıştı. Ancak iOS 10, 512MB RAM'den fazlasını isteyebileceğinden aynısını yaşamayabiliriz. iPhone 6S, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 6S Plus ve iPhone 6 Plus'ın iOS 10 sorunusuzca çalıştırmasını bekleyebiliriz.  Benzer şekilde iPad Pro 9.7 ve 12.9, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve belki iPad mini'yi de listeye ekleyebiliriz. Tabi, altıncı nesil iPhone Touch'ı da unutmamak gerekiyor.  Siri, sesli postalarınızı da yönetmeye başlayarak eskisinden daha kişisel bir yardımcı haline gelebilir. Siri voicemail hizmetinin iCloud Voicemail adlı bir sistemin parçası olacağı ve bu sistemin standart ses kaydetme sistemini geliştireceği söyleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...