HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

HAVELSAN'dan önemli açıklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
HAVELSAN'dan önemli açıklama
Havelsan, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

HAVELSAN'dan yapılan açıklamada, bazı basın organlarında HAVELSAN ile ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Gerçeğe tamamen aykırı, maksatlı ve hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan ithamlar iftiradan öteye geçmemektedir." denildi.

HAVELSAN'dan yapılan açıklamada, kurumun hayata geçirdiği yerli ve milli birçok çözümün halihazırda çok kritik noktalarda başarıyla kullanıldığına işaret edilerek, "Hal böyle iken gerçeğe tamamen aykırı, maksatlı ve hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan ithamlar iftiradan öteye geçmemektedir" değerlendirmesinde bulunuldu.

Son günlerde bazı basın organlarında HAVELSAN ile ilgili haberlere ilişkin kurumdan açıklama yapıldı.

Çeşitli basın yayın organlarında kurumun açıkça hedef gösterilerek bazı ithamlarda bulunulduğu ifade edilen açıklamada, HAVELSAN'ın kurulduğu günden itibaren, ülke adına birçok stratejik projeyi hayata geçirdiği, ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtaracak teknolojik bağımsızlık yolunda önemli adımlar attığı vurgulandı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kuruluş felsefemiz doğrultusunda yerli ve milli birçok çözüm hayata geçirilmiş, bu çözümler halihazırda çok kritik noktalarda başarıyla kullanılmaktadır. Hal böyle iken gerçeğe tamamen aykırı, maksatlı ve hangi amaca hizmet ettiği belli olmayan bu ithamlar iftiradan öteye geçmemektedir. HAVELSAN, her türlü ihanete karşı ülkesiyle ve milletiyle birlikte duruş sergilemiş, hainlerin amaçlarına ulaşmasına engel olan teknolojik çözümleri ülkemizin güvenliği ve menfaati dışında herhangi bir husus gözetmeksizin milletimizin emrine sunmuştur. HAVELSAN’ı bu tarz ithamlarla yıpratma gayretinde olan odaklar, yakın geçmişte olduğu gibi amaçlarına ulaşamayacak, milli bütünlüğümüzü zedeleyemeyeceklerdir.

Kamuoyu bilmelidir ki ülkemizin gözbebeği HAVELSAN, milli çıkarlarımız doğrultusunda stratejik çalışmalarına bu iftiralardan etkilenmeden gayet başarılı bir şekilde devam etmektedir."

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...