Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Xperia XZ Premium ön siparişe sunuldu

Xperia XZ Premium ön siparişe sunuldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony Xperia XZ Premium Avrupa'da yüksek tanımlı kulaklık hediyesi ile ön siparişe sunuldu.

Avrupa'daki birçok Sony e-mağaza resmi olarak şirketin 2017 amiral gemisi olan Xperia XZ Premium için ön siparişleri almaya başladı.  Cihaz, şimdi Avrupa çevresindeki Xperia Mağazalarında listeleniyor ve İngiltere'de 649, anakara Avrupa'da 749 € değerinde fiyat ile satılıyor.

Renk seçenekleri derin siyah ve açık krom sarısı rek seçeneklerini içeriyor. Japon şirket ayrıca, bazı Avrupa pazarlarında ön sipariş verenlere hediye teklif ediyor. Örneğin, Almanya'da olanlar ücretsiz Sony MDR-100ABN kulaklık (299 € değerinde) alacak. İngiltere'de ise ön sipariş verenlere cihaz, Sony MDR-NC750 kulaklıklarla (genellikle 60 sterline kadar) gelecek.

Xperia XZ Premium özellikleri
Xperia XZ Premium, 5.5 inç büyüklüğünde 4K çözünürlüğünde ekrana sahip. Bu ekran HDR teknolojisi ile destekleniyor. Bu ekran çizilmelere karşı Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Dünyanın ilk 4K HDR ekranına sahip olma unvanına sahip olan Xperia XZ Premium, gücünü Snapdragon 835 yonga setinden ve 4 GB RAM'den alıyor. Qualcomm'un X16 modemi sayesinde 1 Gbps hızında indirme ve 150 Mbps hızında yükleme yapılabiliyor.

Xperia XZ Premium, asıl numarasını ise kamera bölümünde sergiliyor.

Xperia XZ Premium kamera özellikleri
Xperia XZ Premium modelinde 19 Megapiksel çözünürlüğünde arka kamera yer alıyor. Bu kamera 960 FPS hızında ağır çekim videolar çekebiliyor. Ayrıca Xperia XZ Premium modelinde 13 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. Her iki kamera da 6400 ISO değerine çıkabiliyor.

Xperia XZ Premium'un Motion Eye kamerası, insan gözünün görebildiğinden fazlasını deneyimlemenizi sağlıyor. Yeni Exmor RS sensör ise, daha keskin hareketli görüntüler için 5 kat daha hızlı görüntü tarama özelliğine sahip.

Telefonda; USB Type-C girişine yer verilmiş. Xperia XZ Premium'un 64 GB dahili depolama birimini microSD kart ile 2 TB'a kadar arttırabilirsiniz. Telefonun IP68 sertifikası sayesinde suya ve toz karşı dayanıklı olduğunu belirtelim.

Xperia XZ Premium'da 3.230 mAh kapasiteli batarya bulunuyor. Xperia XZ Premium, kutusundan Android Nougat sürümü ile çıkıyor. 

Bu hediyeli teklifler 31 Mayıs'a kadar sürüyor ve ön sipariş gönderileri önümüzdeki ayın başında başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...