Gittigidiyor moda satacak

Düzenleyen:
Gittigidiyor moda satacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Türkiye’nin e-ticaret devi Gittigidiyor, ünlü markaların tasarım ürünlerini de satışa sunacak.

Lidyana’nın desteğiyle “Gittigidiyor Tasarım” mağazasının Haziran 2017 itibarıyla açıldığını belirten Gittigidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, “Türk tasarımcıların aksesuardan giyime kadar çeşitli kategorilerde binden fazla ürünü burada tüketiciyle buluşuyor. İlk etapta Mehry Mu, DB Berdan, Luna Merdin, Fineapple’ın da aralarında bulunduğu 20’yi aşkın tasarım markası Gittigidiyor Tasarım’da ürünlerini satışa çıkardı. Önümüzdeki dönemde bu sayıyı artırıp 50’nin üzerine çıkarmayı planlıyoruz. Moda konusunda daha fazla çeşitlilik istiyoruz ve tasarım ürünlerin bu noktada çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi. 
Gittigidiyor’un 6 aylık performansını da değerlendiren Kantarcı, “Yılın ilk 6 ayında e-ticaret sektörünün büyümesi yüzde 25-30 bandında. Biz ise yüzde 50’nin üzerinde büyüme ile sektörün üzerinde bir başarı elde ettik. eBay Avrupa’nın büyümesine yüzde 10 katkı sağlıyoruz ve aktif alıcı büyümesinde de yüzde 13 payımız var. Avrupa’da en iyi büyüme performansını gösteren ülke Türkiye” diye konuştu. 2017’nin ilk yarısı itibarıyla Gittigidiyor’un ayda yaklaşık 60 milyon ziyaret aldığını ve aylık tekil ziyaretçi sayısının 24 milyona yükseldiğini ifade eden Kantarcı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 108 artan mobil alışveriş hacminin toplam satıştaki payının da yüzde 41 olduğunu kaydetti.

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...