HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

iPhone 8 çılgınlığı başladı

Düzenleyen: /
iPhone 8 çılgınlığı başladı
İphone 8, İphone 8 Satış, Haber

TEKNOLOJİ Haberleri

ABD merkezli teknoloji devi Apple merakla beklenen yeni akıllı telefonları modelleri iPhone 8, iPhone 8 Plus, 22 Eylül itibariyle bazı ülkelerde satışa çıkarıldı.

Apple'ın 12 Eylül'de duyurduğu yeni iPhone modelleri, bugün itibariyle satışa çıkmaya başladı. Avustralya, Çin, Japonya, Tayland ve Singapur gibi ülkelerde bulunan Apple Store'lar, yeni iPhone modellerinin satışını gerçekleştiriyor. Yeni çıkan model için geceden Apple Store'lar önünde kamp kuran insanları, iPhone 8'e bir an önce sahip olabilmek için birbirleriyle yarıştı. Uzun süre sırada bekleyerek yeni iPhone'a sahip olan kullanıcılar sevinç gösterileri yaparken, basın mensupları da ve çevredekiler de bu anlara tanık oldu.

YURT DIŞINDA iPHONE FİYATLARI NE KADAR?

Yurt dışındaki iPhone 8 fiyatları ülkeden ülkeye değişiklik gösterirken, örnek vermek gerekirse Singapur'da iPhone 8 2,972 liraya, iPhone 8 Plus ise 3386 liraya satılıyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...