Facebook sayfasına bunu yazdı, öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Facebook sayfasına bunu yazdı, öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adapazarı'nda manav Adem Toska, çay ocağı bahçesine siyah bir otomobille gelen yüzü maskeli kişi tarafından tabancayla öldürüldü.

Adem Toska'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir süre önce 'adamsan vurursun' yazılı paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.
Olay bugün saat 09.00 sıralarındra Güneşler Mahallesi'nde bulunan Zirai Aletler Sitesi'ndeki çay ocağının bahçesinde meydana geldi. Silahla yaralama ve darp suçlarından sabıkası bulunan Adem Toska, iddialara göre çay içerken siyah renkli bir ototmobille gelen yüzünde maske bulunan kişi tarafından tabancayla vuruldu. Yüzünden ve gögsünden yaralanan Toska, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak öldü. Saldırıyı gerçekleştiren saldırgan ise geldiği araçla kaçtı. Polis, saldırıyı gerçekleştireni bulabilmek için güvenlik ve MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı. Adem Toska'nın bir süre önce sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, farklı bir isimle açtığı sayfasında, 'Adamsan beni vurursun' ve küfürlü sözler yazdığı görüldü.
Facebook sayfasına bunu yazdı, öldürüldü
Facebook sayfasına bunu yazdı, öldürüldü
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...