Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zeytinburnu'nda korkunç ölüm!

Zeytinburnu'nda korkunç ölüm!

YAŞAM Haberleri

Zeytinburnu'nda sahil yolundan bisikletiyle balıktan dönen 38 yaşındaki adam TIR'ın altında kalarak can verdi

Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Zeytinburnu, Kennedy Caddesi Yenikapı istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki Vedat Koymalı ve arkadaşı Mustafa Yılmaz akşam saatlerinde Ataköy'de bulunan evlerinden çıkarak, balık tutmak için Yenikapı sahiline gitti. İki arkadaş daha sonra geldikleri bisikletlerle evlerine doğru dönüşe geçti.
Bu sırada Yenikapı istikametine seyir halinde olan 34 FC 2098 plakalı TIR'ın sürücüsü, bisikletiyle ters istikamette gitmekte olan Vedat Koymalı'ya çarparak altına aldı. Kaza sonrası Koymalı, kanlar içerisinde yere yığıldı. Adı henüz bilinmeyen TIR sürücüsü ise aracıyla hızla olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Olayı gören Vedat Koymalı'nın arkadaşı Mustafa Yılmaz polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Vedat Koymalı'nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

ARKADAŞI UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ
Kazanın ardından, hayatını kaybeden Koymalı'nın arkadaşı Mustafa Yılmaz ve yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Kazanın şokunu üzerinden atamayan Yılmaz, polis ekipleri tarafından sakinleştirilerek ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Vedat Koymalı'nın komşusu olduğu öğrenilen bir kişi, "Eşimin arkadaşıydı. Balık tutmaktan geliyorlardı. Arkadan ezmiş geçmiş birisi. Hafriyat tırı ezmiş" şeklinde konuştu.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI
Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği noktayı güvenlik şeridiyle kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, ceset üzerinde ve cadde de inceleme yaptı. Vedat Koymalı'nın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...