Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trafik kazasında ölen polis toprağa verildi

/ Kaynak: AA
Trafik kazasında ölen polis toprağa verildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Ahmet Özgür Keskin (38), memleketi Giresun'da toprağa verildi.

Keskin'in cenazesi Koaeli'nden alınarak bu sabah memleketi Giresun'a getirildi.Polis memuru Keskin için Giresun merkez Kavaklar mahalle camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, emniyet müdürlüğü personeli, Keskin'in çalışma arkadaşları ile ailesi ve yakınları katıldı.Törenin ardından Keskin, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Kavaklar mezarlığında toprağa verildi.
14 yıllık polis memuru olan Keskin evli ve iki çocuk babasıydı.
- Olay
D-100 karayolunda İstanbul yönüne giden sürücüsü henüz belirlenemeyen 41 H 0151 plakalı otomobil, Tütünçiftlik mevkisinde A.A. idaresindeki 41 B 1609 plakalı tıra arkadan çarpmış, kazada polis memuru Keskin hayatını kaybetmiş, biri polis 2 kişi de yaralanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...