İlyas Salman'dan şaşırtan görüntü

İlyas Salman'dan şaşırtan görüntü

YAŞAM Haberleri

İlyas Salman, toplumun yarısının erkek diğer yarısının kadın olduğuna dikkat çekmek için üzerine yarısı erkek, yarısı kadın elbisesi giydi.

Kadına Yönelik Siddetle Mücadele Günü' etkinliği için İstanbul'da bir grup yürüyüşe geçti. Yürüyüşe katılan kadın ve erkek eşitliğine dikkat çekmek için simetrik olarak vücudunun yarısında kadını, diğer yarısında erkeği simgeleyen İlyas Salman büyük ilgi çekti.

Vücudunun, sağ tarafında yarım pantolon ve ceket, erkek ayakkabısı, diğer tarafında etek, sarı saçlı peruk, kadın ayakkabısı kullanırken, tek bedende kadın ve erkeği yansıttı.

Marmara Caddesi'nde başlayan yürüyüş, Barış Manço Kültür Merkezi önüne kadar devam etti. İlyas Salman daha sonra Yıldız Kenter Sahnesi'nde "Kendi bedeni üzerinde iki cinsi ayrı ayrı yansıttığı" doğaçlama yaptı.
İlyas Salman'dan şaşırtan görüntü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...