Ağlayarak gitti mutluluğu buldu

Ağlayarak gitti mutluluğu buldu

YAŞAM Haberleri

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çığlı köyünde göreve başlayan anasınıfı öğretmeni Bilge Balcılar Gümüş, ağlayarak gittiği yerde aradığı mutluluğu buldu.

Terör olayları sebebiyle kimsenin gitmek istemediği Hakkari'nin Irak sınırındaki Çığlı köyünde göreve başlayan anasınıfı öğretmeni Bilge Balcılar Gümüş, ağlayarak gittiği yerde aradığı mutluluğu buldu. nbsp;Gümüş, aynı köyde görev yapan İngilizce öğretmeni Yasin Gümüş ile tanıştı. Yaşadıkları bütün imkansızlıklara rağmen Çığlı köyü çocuklarına iyi bir gelecek sunmak adına özveriyle çalışan öğretmenler, evlenerek mutlu bir yuva kurdu. nbsp;
Bilge Balcılar Gümüş, duygularını şu sözlerle anlattı: "Buraya ağlayarak gelmiştim. Geldikten sonra herhangi bir sorun olmadığını gördüm. Şimdi çok rahatız, hiçbir sıkıntımız yok. Köylüler bize çok iyi davranıyor. Batıda yaşayamayacağımız öğretmenliği burada yaşıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...