Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tekirdağ'da odun deposunda yangın çıktı

/ Kaynak: AA
Tekirdağ'da odun deposunda yangın çıktı

YAŞAM Haberleri  / AA

Tekirdağ'da 100 ton odunun bulunduğu depoda çıkan yangın, 3 saatlik çalışma sonucu söndürüldü

Malkara ilçesinde, bir odun deposunda çıkan yangın, 3 saatlik çalışma sonucu söndürüldü.Londra Asfaltı mevkisinde 100 ton odunun bulunduğu bir depoda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin devriye sırasında fark ettiği yangına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler 5 itfaiye aracı ile müdahale etti. Yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangında 100 ton odun ile 5 ağaç kesme makinesi yandı.Çalışmalar sırasında 2 itfaiye görevlisi dumandan etkilendi.
Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın da olay yerine gelerek bilgi aldılar.
İş yeri sahiplerinden Hami Alemdar, yaptığı açıklamada, yangını haber alır almaz depoya geldiklerini, önce traktörleri dışarıya çıkardıklarını, büyük maddi kayıplarının olduğunu belirterek, "Allah daha büyüklerinden saklasın. Mala geleceği varmış ama tüm mal varlığımız kül oldu" dedi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...