Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

17 yaşındaki genç dehşet saçtı

/ Kaynak: İHA
17 yaşındaki genç dehşet saçtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, tartıştığı annesini bıçakla öldürdüğü, 2 kardeşini yaraladığı iddia edilen 17 yaşındaki şüpheli kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Kazımpaşa Mahallesi Mezarlık mevkisindeki bir barakada yaşayan A.B. (17), henüz belirlenemeyen nedenle annesi Gülay B. (47) ile tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine A.B, annesini önce bacağından daha sonra boğazından bıçaklayarak öldürdü. Kavgayı ayırmak isteyen kardeşi Selami (11) ve Zeynep B'yi bıçakla yaralayan şüpheli, olay yerinden kaçtı.
Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Anne Gülay B'nin cesedi, polis ve savcılık incelemesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi. Hafif yaralanan Selami ve Zeynep B. kardeşler ise 112 Acil Servis ekiplerince ayakta tedavi edildi.
Öte yandan, A.B'nin annesiyle sürekli tartıştığı ve babalarının Eskişehir'de bir fabrikada çalıştığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...