Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki öğretmen okul yolunda can verdi

İki öğretmen okul yolunda can verdi

YAŞAM Haberleri

Nevşehir'de 13 öğretmeni taşıyan servis minibüsü sisli havada otobüsle çarpıştı. İki öğretmenle birlikte servis şoförü hayatını kaybetti.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bulunan Topaç İlköğretim Okulu'nda görev yapan 13 öğretmeni taşıyan servis ile Aksaray yönüne giden yolcu otobüsüyle çarpıştı. Kaza sonrası hurdaya dönen servis aracının şoförü Mustafa Şahin (45) ve serviste bulunan 25 yaşındaki Halime Eryılmaz nbsp;ile Melek Gürtemel isimli öğretmen hayatını kaybetti. Kazada 18 kişi de yaralandı. Kazanın, otobüs şoförünün, bölgedeki akaryakıt istasyonundan kontrolsüz şekilde çıktığı öne sürülen tıra çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu meydana geldiği iddia edildi. Bölgede sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü öğrenildi. Kazadan sonra öğretmen yakınları otobüse saldırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...