Recep Sert bugün evleniyor

Recep Sert bugün evleniyor

YAŞAM Haberleri

Türkiye'de 5'inci yüz nakli yapılan Recep Sert, ameliyat olduğu üniversitede çalışan Esma Akyurt ile bugün akşam yapılacak düğün ile evlenecek.

Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınan Recep Sert ile bu hastanede çalışan Esma Akyurt arasında başlayan arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü. Bu yıl içerisinde nişanlanan çift, bugün İnegöl'de Kültür Park'taki Alyans Düğün Salonu'nda yapılacak düğün ile dünya evine girecek. Hazırlıklarını tamamlayan ve düğün davetiyelerini dağıtan çiftin nikah şahitliğini ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ın yapması bekleniyor.
Recep Sert bugün evleniyor
'Peri Recep..'

Recep Sert, hastanede böbrek nakli olan kardeşinin yanında refakatçi olarak kalan Peri İlhan ile tanıştı. İkilinin arasındaki arkadaşlık giderek büyüdü ve aşka dönüştü. Genç kız, Sert'e olan aşkını Facebook'ta "Peri Recep" adıyla açtığı hesapla duyurdu. Recep Sert Bursa'nın İnegöl ilçesine gitti ve ailesinden istedi, geçen hafta da nişanlandı.

'PARASINI DEĞİL KALBİNİ SEVDİM'

Esma Akyurt, para için Sert ile birlikte olmaya başladığını iddialarını sert bir dille yalanladı. Akyurt: "Recep ile tanıştığımda onunla sadece arkadaştık. Gün geçtikçe kalbinin temizliğini gördüm. Bana Reklam teklifi bile geldi ama kabul etmedim" dedi.


POLONYALI AİLEYİ DAVET ETTİK
Recep Sert'e beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüzü ve çenesi nakledilmişti. Sert ile dünyaevine görecek olan Esma Akyurt "Kucza ailesi ile görüştük ve düğüne davet ettik. Ancak Andrzej'in eşi Recep'i görmeye dayanamayacağını düşünerek gelmek istemediğini söyledi. Karısını ve ailesini düğünümüzde görmeyi çok isterdik" dedi.
(Vatan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...