Abant'ta kar yağışı etkisini gösterdi

Abant'ta kar yağışı etkisini gösterdi

YAŞAM Haberleri

Bolu Abant'ta kar yağışı etkisini gösterdi. Tabiat Parkı'nda kar kalınlığı 20 santime ulaşırken, muhteşem görüntüler oluştu.

Bolu Abant'ta dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar, çam ormanlarında kartpostallık görüntüler oluşturdu.


TATİLCİLER FAYTONLARLA GEZDİ
Otellerde konaklayan tatilciler sabah bembeyaz bir Abant ile karşılaşınca gezintiye çıktılar. Tatilciler, Abant'ta kar yağışı altında yürürken, hatıra fotoğrafları çektiler. Bazı tatilciler ise faytonlarla göl etrafında gezdi


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
Abant'ta kar yağışı etkisini gösterdi
KAR KALINLIĞI 20 SANTİME ULAŞTI
Yoğun kar yağışı sonrasında kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken, sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oldu. Lapa lapa yapan kar sürücülere zor anlar yaşattı, zeminde biriken yoğun kar nedeniyle karayolları ekipleri tuzlama ve küreme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Abant'ta kar yağışı etkisini gösterdi

YOLLARDA TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI
Karayolları ekipleri kar yağışı ile birlikte güzergahlarda tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışıyla görüş mesafesinin düşmesi ve bazı bölgelerde zeminin karla kaplı olması nedeniyle sürücüler araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldılar. Kar yağışının sabah saatlerine kadar etkili olması beklenirken, Bolu Bölge Trafik Şubesi yetkilileri sürücülere yakın takip ve aşırı hızdan kaçınmaları, kış koşullarına uygun araçlarıyla yola çıkmaları uyarısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...