Hastane tuvaletinde şoke eden olay

/ Kaynak: DHA
Hastane tuvaletinde şoke eden olay

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bolu'da 16 yaşındaki D.D. hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Genç anne kaçarken, temizlik görevlisi tarafından bulunan bebek tedavi altına alındı.

Olay önceki gün, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde meydana geldi. Muayene olmak için tek başına hastaneye gelen ve ikinci evliliğini yapan annesiyle birlikte kaldığı belirtilen D.D. hastanenin tuvaletinde doğum yaptı. Bebeği klozetin yanına bırakan D.D. ardından hastaneden ayrıldı. Bir temizlik görevlisi tuvaletten gelen ağlama sesini duyarak kapıyı açtığında, bebeği görünce hemşirelere haber verdi.

Hemşireler tuvalette yere bırakılan bebeği alarak servise götürdü. Doktor kontrolünün ardından kız bebeği yeni doğan yoğun bakım servisinde tedavi altına alınırken, polise haber verildi. Güvenlik kamerası kayıtlarından bebeğin annesi tespit edildi. Olayla ilgili olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne haber verilirken araştırmalar sonucu bebeğin babasının da kim olduğu belirlendi.

D.D. ile diğer erkek ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. D.D. ailesine teslim edildi. Korkması nedeniyle bebeği tuvalette bıraktığı öğrenilen D.D.'nin erkek arkadaşıyla evleneceği belirtildi. Tedavisi devam eden bebeğin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...