Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Deney sırasında yaralanan Mert, Fenerbahçe maçında

Deney sırasında yaralanan Mert, Fenerbahçe maçında
Fotoğraf Başlığı Deney sirasinda yaralanan Mert, Fenerbahçe maçinda

Üsküdar'da okulda yapılan deney sırasında gözünden yaralanan Mert Öztoprak, Fenerbahçe U-21 maçını izledi.

Kaydet
a- | +A
Üsküdar'da okulda yapılan deney sırasında gözünden yaralanan Mert Öztoprak, Fenerbahçe U-21 maçını izledi. Minik Mert, en büyük hayalinin Fenerbahçe'de oynamak olduğunu söyledi.


Üsküdar Belediyesi, okuduğu okulda yapılan deney sırasında yaralanan 11 yaşındaki Mert Öztoprak'a Ü unutamayacağı bir gün yaşattı. Belediye ekipleri tarafından düzenlenen organizasyonla minik Mert, Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'ne götürüldü. Mert Öztoprak burada Fenerbahçe U-21 takımının Mersin İdman Yurdu ile maçını izledi.
Deney sırasında yaralanan Mert, Fenerbahçe maçında
Başlık ResmiDeney sırasında yaralanan Mert, Fenerbahçe maçında


"İNŞALLAH BEN DE BURALARDA OYNARIM"
Fenerbahçe'yi çok sevdiğini ve hayalinin gerçekleştiğini belirten Öztoprak, Fenerbahçeli futbolcular arasında en çok, Emre, Caner ve Gökhan'ı sevdiğini söyledi. Minik Mert, "Maçı izlerken mutlu oldum. Futbol oynadığım zamanlar aklıma geldi. Kendimi bu yüzden çok iyi hissettim. Ben de Beylerbeyi Kulübü'nde oynuyorum. Ben de inşallah buralara kadar gelirim" dedi. Öte yandan, Mert'e Fenerbahçeli eski futbolcu Müjdat Yetkiner tarafından Fenerbahçe forması hediye edildi.
Deney sırasında yaralanan Mert, Fenerbahçe maçında
Başlık ResmiDeney sırasında yaralanan Mert, Fenerbahçe maçında


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.