ATM'den para çeken kadının kolunu kırıp bilekliğini çaldı

/ Kaynak: DHA
ATM'den para çeken kadının kolunu kırıp bilekliğini çaldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

25 yaşındaki Aykut Kale, ATM'den para çekip evine doğru yürüyen genç kadının göğsüne bıçak dayayarak çantasını ve bilekliğini gasp etti.

Arbede sırasında genç kadının sağ kolunu kıran Aykut Kale, Gasp Bürosu ekiplerince yakalandı. Adana'da Merkez Yüreğir İlçesi'nde bir gıda firmasında çalışan Emel Dağdelen, mesai bitiminde Kozan Caddesi'ndeki bir ATM'den maaşını çekti. İddiaya göre evine doğru giden genç kadının arkasından yaklaşan Aykut Kale, "Bayan saatiniz kaç?" diyerek yanına yaklaşıp göğsüne bıçak dayadı. Kale, "Bilekliğini ve çantanı ver yoksa ölürsün" diyerek almaya çalıştı. Bilekliğini vermek istemeyen Dağdelen ile Kale arasında boğuşma yaşandı. Arbede sırasında Dağdelen'in sağ kolu kırıldı. Emel Dağdelen acı içinde kıvranırken, çanta ile altın bilekliği alan Kale, karanlıktan da yararlanıp Akıncılar Mahallesi ara sokaklarına girerek gözden kayboldu.
'ARKAMDAN YANAŞIP SAATİ SORDU'
Bir süre sonra kendine gelen Emel Dağdelen, evine giderek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, genç kadını ambulansla hastaneye gönderdi. Tedavisinin ardından ifadesi alınan Emel Dağdelen, "Arkamdan yanaşıp saati sordu. Ben de söylemek için dönünce göğsüme bıçak dayayıp, çantamı ve bilekliğimi istedi. Vermek istemeyince de darp edip kolumu kırdı" dedi.
EVİNDE YAKALANDI nbsp;
Emel Dağdelen'in verdiği eşkal bilgi üzerine araştırma yapan polis, bir çok suçtan kaydı olan Aykut Kale'yi Kışla Mahallesi'ndeki evine düzenlediği operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan zanlı ifadesinde suçlamayı kabul etmedi. Sorgusunun ardından 'nitelikli yağma' suçundan adliyeye sevk edilen Aykut Kale tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...