Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sivas'ta domuz gribi paniği!

/ Kaynak: AA
Sivas'ta domuz gribi paniği!

YAŞAM Haberleri  / AA

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde bir kadının domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü bildirildi.

CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanelerinin yoğun bakım ünitesinde domuz gribi şüphesiyle bir kadının tedavi gördüğünü söyledi. Hastadan kan örnekleri alındığını belirten Gökçe, "Kan örneklerini gönderdik, daha sonuç gelmedi. Henüz net bir şey söyleyemiyoruz. 'Domuz gribi hastamız var' diyemiyoruz ama şüpheli bir hastamız var" diye konuştu. Gökçe, "Sivas'ta 2 domuz gribi şüphesi daha" başlığıyla basında yer alan haberlerin hatırlatılması üzerine, domuz gribi şüphesiyle tedavi gören kadının yanı sıra bir kişinin gribal enfeksiyon nedeniyle hastanelerine başvurduğunu söyledi. Sivas'ta bir özel güvenlik şirketinin sahibi Mustafa Atar (39), domuz gribi şüphesiyle tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybetmişti.



YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...