Malatya'daki cinayetin detayları kan dondurdu!

/ Kaynak: İHA
Malatya'daki cinayetin detayları kan dondurdu!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Malatya'da cesedi bulunan Fidan Kaya'nın silahla vurularak öldürüldüğü, ardından da yakılarak toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

Malatya'da 6 gün önce kaybolan Fidan Kaya'nın cinayete kurban gittiği belirlendi. İddiaya göre, markette çalışan ve eşinden bir süre önce boşanan Fidan Kaya, Ş.Ö. (48) tarafından silahla vurularak öldürüldü. Daha sonra Kaya'nın cesedi, Akçadağ ilçesi Develi Mahallesi'nde kırsal alanda yakılarak, toprağa gömüldü. Ş.Ö.'nün olaydan haberdar olan bir arkadaşının jandarmayı arayarak durumu bildirmesiyle vahşi cinayetin gün yüzüne çıktığı bildirildi.Vücudunun büyük bölümü yanan Kaya'nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Şehir Mezarlığı'nda kılınan öğle namazından sonra toprağa verildi. Cenazede Fidan Kaya'nın ailesi tabutun başında uzun süre gözyaşı dökerken, çocukları Abdulbaki ve Merve de gözyaşlarına boğuldu.Öte yandan, öldürülen kadının tabutunda kullanmadığı Mukaddes ismi ile kızlık soyadı yer aldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...