Zap suyuna uçtuktan sonra kaybolan 5 kişinin cesedi bulundu!

/ Kaynak: DHA
Zap suyuna uçtuktan sonra kaybolan 5 kişinin cesedi bulundu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Hakkari'de dün meydana gelen feci kazada Zap suyuna uçan arabada bulunan aynı aileden 5 kişi kaybolmuştu, kötü haber geldi cesetleri bulundu.

Hakkari- Çukurca Karayolunun 15'nci kilometresinde bulunan Vali Erdoğan Gürbüz çeşmesi yakınlarında Zap suyuna dün uçan kamyonet ve içerisindeki 5 kişinin cesedine bugün sabah saatlerinde ulaşıldı. Hakkari'ye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Vali Erdoğan Gürbüz çeşmesi yakınında, içerisinde 5 kişinin bulunduğu kamyonet, Zap Suyu'na uçtu. Olaydan sonra kayıp 5 kişinin bulunması için arama çalışmalarına başlanmıştı. Acı haber az once geldi, hepsinin cesedi bulundu. Kaza, dün saat 07.00 sıralarında Hakkari-Çukurca Karayolu'nun 15'inci kilometresinde bulunan Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında meydana geldi. Taşbaşı Köyü'nden bir taziye için Hakkari'ye gelen ve içinde 5 kişinin bulunduğu kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi yüzünden virajı alamayarak Zap Suyu'na uçtu. Son yağışlarla birlikte debisi oldukça yüksek olan Zap Suyu'nda araç ve içerisinde bulunan aynı aileden Kerim, Hamit, H. Mecit Erçağ ile Ali Dayan ve adı öğrenilmeyen eşi kayıplara karışmıştı.Yolda geçen bir kamyon şoförünün durumu fark etmesi üzerine, AFAD, 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekiplerine haber verildi.
Zap suyuna uçtuktan sonra kaybolan 5 kişinin cesedi bulundu!




YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...