Efe'nin son 'selfIe'si

Efe'nin son 'selfIe'si

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Kocaman mevkiindeki plajda Dursun Efe Tutuş (17) serinlemek için arkadaşları ile birlikte denize girdi.

Dalgaların yüksek olması sebebiyle kıyıya gelmeye çalışırken çırpınmaya başlayan 17 yaşındaki genç bir anda gözden kayboldu. Tutuş'un cansız bedeni yaklaşık 2 saat süren aramanın ardından 2 kilometre uzakta bulundu. Alaplı Anadolu Lisesi 3. Sınıf öğrencisi olan Dursun Efe Tutuş'un Facebook'ta son paylaşımı ise boğulduğu deniz kenarında çektiği son selfie fotoğrafı oldu.
Çaycuma ilçesinde ise, Filyos Irmağı'na giren 35 yaşındaki Raşit Özat, boğulmak üzere olan oğlu 11 yaşındaki Berat'ı kurtardıktan sonra akıntıya kapıldı. Devrek İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Raşit Özat'ın cesedi, olaydan 4 saat sonra bulundu.
Düzce'nin Akçakoca ilçesi Çayağzı mevkiinde ağabeyi ile denize giren Ahmet Çelik (15), Hatay Kırıkhan'da Samet Köseoğlu, İstanbul Üsküdar'da Afgan genç Seyit Ahmet (18) boğularak hayatını kaybetti.
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde serinlemek için arkadaşlarıyla nehre giren 16 yaşındaki İbrahim Saçan, nbsp;Ankara'nın Güdül ilçesinde Kirmir Çayı'na giren Ömer Faruk Yüce (15) ve Bingöl'de Gayt Deresi'ne giren Recep Baykara (15) boğularak can verdi.

BABA-OĞUL?BİRLİKTE?BOĞULDU

Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Yağcılar köyünden Murat Dağdelen (34) ile oğlu Ahmet Dağdelen (14), Porsuk Çayı kenarına Koyunköprüsü mevkiine pikniğe gitti. Burada, çayda balık avlamaya çalışan Ahmet Dağdelen akıntıya kapıldı. Oğluna yardım etmek isteyen Murat Dağdelen de suya girdi. Sulara kapılan baba-oğul boğularak hayatını kaybetti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...