Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni evli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Yeni evli genç kadın bıçaklanarak öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

28 yaşındaki Savaş K. ile kaçarak evlenen 21 yaşındaki Elif K., 10 gün önce taşındıkları evde, bıçaklanarak öldürüldü.

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, geçen ay taksi şoförü 28 yaşındaki Savaş K. ile kaçarak evlenen 21 yaşındaki Elif K., 10 gün önce taşındıkları evde, bıçaklanarak öldürülüp, çıplak halde halıya sarılmış olarak bulundu. Vücudunda çok sayıda bıçak yarası tespit edilen kadının 3 gün önce öldürüldüğü sanılırken, eşi Savaş K.'nın ise katil zanlısı olarak arandığı belirtildi.
Bugün öğle saatlerinde, Osmangazi Mahallesi 592/13 Sokak Numara 27'deki 3 katlı binanın zemin katından kötü kokuların geldiğini fark eden çevredekiler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibi, savcının talimatı ve çilingir yardımıyla eve girdi. Ancak ilk anda kötü koku dışında evde bir olumsuzluk görülmedi. Kokunun, eşyaları bile tam olmayan evdeki bir koltuğun arkasında yoğunlaştığını belirlendi. Koltuğun arkasındaki halıyı açan polisler, çıplak haldeki, bıçaklanmış bir kadın cesediyle karşılaştı. Vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan kadının, geçen 26 Haziran'da taksi şoförü Savaş K. ile kaçarak evlenen Elif K. olduğu tespit edildi.
ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ
Cesedin yaklaşık 3 günlük olduğu tahmin edilirken, çiftin evlerine henüz 10 gün önce taşındıkları ve oturmaya başlamadıkları öğrenildi. Sıcak havanın da etkisiyle çürümeye yüz tutan ve bıçak yaralarının özellikle karın bölgesinde yoğunlaştığı belirtilen Elif K.'nın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
KOCASI KAYIPLARA KARIŞTI
Katil zanlısı olarak aranan Savaş K.'nın gri renkli bir otomobille kayıplara karıştığı ve yakınlarına Elif K.'nın kendisine ihanet ettiğini söylediği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Savaş K.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...