Yan baktı diye arkadaşını öldürdü

/ Kaynak: DHA
Yan baktı diye arkadaşını öldürdü

YAŞAM Haberleri  / DHA

İzmir'in Konak İlçesi'nde Özden Özyıldızlı, iddiaya göre yan baktığı gerekçesiyle tartıştığı arkadaşı Berat Oskay'ı karnından bıçakla yaraladı.

Hastaneye kaldırılan Oskay hayatını kaybederken, gözaltına alınan Özyıldızlı tutuklandı.
Olay, Konak İlçesi Kemer Semti'nde geçen 16 Temmuz'da saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Adam yaralama suçundan cezaevinde bulunan, bayram nedeniyle izinli olarak çıkan Berat Oskay, para kazanmak için Kemer'de seyyar olarak su satmaya başladı. Bu sırada, aynı yerde yine seyyar olarak gözlük satan Özden Özyıldızlı ile karşılaşan Oskay, kendisine selam verdi. Ancak iddiaya göre Özyıldızlı, yan bakmakla suçladığı Oskay ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Özden Özyıldızlı iddiaya göre Oskay'ı karın boşluğundan bıçakla yaralayıp kaçtı. Ağır yaralanan Oskay, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Oskay müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
BOĞUŞMA SIRASINDA KOLUNDAN YARALANMIŞ
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaydan kısa süre sonra Gürçeşme Caddesi'nde Özden Özyıldızlı'yı nbsp;yakaladı. Öldürdüğü Oskay'la aralarındaki boğuşma sırasında sol kolundan yaralandığı anlaşılan nbsp;Özyıldızlı, tedavisinin ardından sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Özden Özyıldızlı'nın 'müstehcen yayın üretmek ve satmak' suçundan arandığı, ayrıca 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan da hakkında işlem yapıldığı tespit edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Özden Özyıldızlı tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...