Şanlıurfa'dan acı haber, 2 polis şehit edildi

Şanlıurfa'dan acı haber, 2 polis şehit edildi

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'dan çok acı haber, Vali açıkladı 2 polis şehit edildi...

Acı haber az önce geldi. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Urfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memurunun şehit edildiğini açıkladı...Saldırının terör bağlantılı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. 2 polisin evlerinde şehit edildiği de elde edilen son bilgi oldu...

İNCELEME YAPILIYOR
İki polisin öldürüldüğü Bahçelievler mahallesindeki apartman dairesinde şu an olay yeri inceleme ekipleri ve savcı incelemelerde bulunuyor.
Şanlıurfa'dan acı haber, 2 polis şehit edildi
DİKKAT ÇEKEN DETAYLAR
Ceylanpınar'da, 2 polis memuru evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürüldü. Belediye Başkanı, PKK'nın olabileceğini söyledi. Ancak olayın terör saldırısı olup olmadığı konusu henüz netlik kazanmadı. Polislerin oturdukları bölgenin güvenli olduğu belirtilirken, bazı yetkililer polislerden birisinin cinnet getirip arkadaşını şehit ettikten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu kaydetti. Olay güvenlikli TOKİ konutlarında meydana geldi.
Şanlıurfa'dan acı haber, 2 polis şehit edildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...