Gölcük'te ATV faciası: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

/ Kaynak: İHA
Gölcük'te ATV faciası: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Şevketiye köyünde, ATV'nin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gölcük Şevketiye köyüne arkadaşlarını ziyarete giden Alp Akaytay (18) ve Mücahit Taksim (18) burada arkadaşlarının ATV motosikletine bindi. Motosiklet ile yolda seyir halinde giderlerken ATV'nin devrilmesiyle Alp Akaytay (18) ve Mücahit Taksim (18) yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Alp Akaytay'ın yaşamını yitirdiği tespit edilirken, ağır yaralanan Mücahit Taksim ise ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...