Menfeze patlayıcı yerleştiren PKK'lılar 2 araca ateş etti

/ Kaynak: DHA
Menfeze patlayıcı yerleştiren PKK'lılar 2 araca ateş etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bitlis'in Güroymak İlçesi'nde PKK'lı teröristler, D-300 karayolunda menfeze yerleştirdiği bambayı patlatıp, 2 araca da ateş açtı.

PKK'lı teröristlerin Bitlis-Muş karayolu üzerinde bulunan Muş-Bitlis-Tatvan yol ayrımında bulunan Rahva Mevkii'nde menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı, dün saat 21.30 sıralarında infilak ettirilince yol trafiğe kapatıldı. Menfezin yaklaşık 10 metrelik kısmının çöktüğü belirtilirken, yoldan geçen 2 araca da teröristler tarafından ateş açıldı. Açılan ateş sonucu H.S. ayağından yaralandı.


İHA YERLERİNİ BELİRLEDİ
Bölgeye sevk edilen güvenlik güçleri karayolunu trafiğe açarken, saldırıyı gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensuplarının yerlerinin tespiti için de bölgeye insansız hava araçları sevk edildi. Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, insansız hava araçlarının belirlediği bölgelerin taaruz helikopterleriyle ateş altına alındığı ve bölgedeki operasyonların sürdürüldüğü bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...