Şehidin evine ateş düştü

/ Kaynak: İHA
Şehidin evine ateş düştü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın baba ocağına ateş düştü.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde PKK'lı bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 2 silah arkadaşıyla birlikte şehit olan 2 çocuk babası Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın (25) şehit olduğu haberi, memleketi Şanlıurfa'daki ailesini yasa boğdu. Şehidin babası Hüseyin Taş teröre tepki gösterdi. Çapulcu diye hitap ettiği teröristlerin sevinmesine fırsat vermeyeceğini belirten acılı baba Taş, "Oğlumun şehit edilmesi bizi üzdü ama mutluyuz, gururluyuz. Çünkü oğlum vatan için, millet için şehit oldu. Kimsenin yaptığı yanında kalmayacak" dedi.


4 yıllık Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Taş'ın Şanlıurfa'nın Harran ilçesine bağlı İmambakır Mahallesi'ndeki tek katlı baba evi Türk bayrakları ile donatıldı. Evli olan ve 7 aylık Kevser ile 2 yaşında Gamze isimli çocukları olan şehit Taş'ın baba evinin bulunduğu mahalleye ise dev Türk bayrağı asıldı. Şehit için taziye çadırının da kurulduğu mahallede cenaze töreni için iş makinaları ile tören alanı hazırlanıyor.


Taziye çadırında acılı babayı ziyaret eden Harran Kaymakamı Temel Ayça da, şehidin babasına ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...