Kız arkadaşını öldürdü, testereyle parçaladı!

/ Kaynak: AA
Kız arkadaşını öldürdü, testereyle parçaladı!

YAŞAM Haberleri  / AA

İstanbul Şile'de bir çöp konteynerında cesedinin parçaları bulunan Güneş K.'nın isimli kadının, erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Şile'de çöp döküm alanında bulunan Güneş Kanak'ın parçalanmış cesediyle ilgileri olduğu öne sürülerek gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Şile Karakiraz Mahallesi'ndeki İstaç çöp döküm sahasında bulunan ve Güneş Kanak'a ait olduğu belirlenen parçalanmış cesetle ilgili çalışma başlattı. Kanak'ın telefon kayıtlarını inceleyen polis, kadının en son B.F. ile görüşerek evine gittiğini tespit etti. Şüpheli B.F'nin evinin yakınlarındaki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Kanak'ın en son B.F'nin Ümraniye'deki evine gündüz saatlerinde girdiği ancak çıkış yapmadığı, B.F'nin akşam saatlerinde çöp poşetleriyle farklı konteynerlere aralıklarla çöp attığını belirledi.
Ekipler, B.F (43) ile birlikte A.E (47) , F.B (46) ve E.D'yi (43) gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği öğrenilen B.F'nin ifadesinde, Kanak'ın kendisinden para istemesi üzerine kafasına sopayla vurarak öldürdükten sonra cesedi testere ve bıçakla parçalara ayırıp çöpe attığını anlattı.Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.F ve diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi.

- Olay

Şile'de çöp döküm sahasında 13 Ağustos'ta kollar ve ön deri parçasından oluşan bir kadın cesedi bulunmuştu.
İncelemede, cesede ait baş, bacaklar ve iç organları ile kemikler bulunamamıştı.
Yapılan araştırmada, cesedin Güneş Kanak'a ait olduğu belirlenmişti.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...