Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziosmanpaşa'daki patlama anı güvenlik kamerasında

/ Kaynak: İHA
Gaziosmanpaşa'daki patlama anı güvenlik kamerasında

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de dün bir parke deposunda meydana gelen patlama anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Patlama sonrası yaşanan panik ve vücudunda yanıklar oluşan yaralıların bir markete sığındıkları anlar da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
Olay dün saat 17.30 sıralarında Gaziosmanpaşa Küçükköy Yolu Caddesi 53. Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın giriş katındaki parke deposunda meydana gelmişti. Parke deposundaki strafor kazanının patlaması sonucu 1'i ağır 11 kişi yaralanmıştı. Patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan 3 araçta ciddi hasar meydana gelirken, binanın girişinde bulunan iki duvar de yıkıldı. Çevredeki iş yerlerinde de hasara yol açan patlamanın parke deposundaki strafor kazanının patlaması sonucu meydana geldiği açıklandı. 
Çevrede büyük çapta maddi hasara yol açan patlama, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde ilk olarak kaldırımda bebekleriyle birlikte yürüyen iki kadın görülüyor. Tam bu sırada yolun karşısında bir anda patlama meydana geliyor. Panikle koşmaya başlayan kadınlar, daha sonra geri dönüp arkalarından gelen bebeği kucaklarına alarak kaçıyor. Patlama sonrası etrafı toz bulutu kaplarken, çevredeki vatandaşlar panikle kaçışıyor. 


YARALILAR MARKETE SIĞINDI 
Patlama sırasında yolun karşısında bulunan bir markette de sarsıntı meydana geliyor. Marketin önünde bulunan plastik malzemeler etrafa saçılıyor. Patlamanın olduğu binadan çıkan yaralılar, yolun karşısındaki markete koşuyor. Vücutlarında yanıklar oluşan bazı yaralıların, kıyafetlerini çıkarmaya çalıştıkları görülüyor. Herkes içeri girdikten sonra da marketin kepenkleri kapatılıyor. Patlamanın ardından bir süre geçtikten sonra kepenkler açılarak içerdekiler dışarı çıkıyor. Patlamada vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan yaralıların marketten uzaklaştıkları anlar da kameralara yansıyor. 


##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...