Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da denize giren iki turist, boğuldu

/ Kaynak: AA
Antalya'da denize giren iki turist, boğuldu

YAŞAM Haberleri  / AA

Manavgat ilçesinde farklı noktalarda denize giren iki turist, yüzdükleri sırada fenalaşması üzerine boğuldu

Antalya Manavgat'ta farklı noktalarda denize giren Rusya ve Macaristan uyruklu iki turist, yüzdükleri sırada fenalaşarak hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Side'ye tatil için gelen Rusya uyruklu Zinaida Solodova (70) ve eşi kaldıkları otelin plajında denize girerek bir süre yüzdü. Denizde yüzerken aniden fenalaşan Solodova, eşi ve çevredekiler tarafından sudan çıkartıldı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Solodova, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Manavgat'ın Evrenseki Mahallesi'nde ise ailesiyle birlikte tatil yapan Macar doktor Szabo Arpad (83), girdiği denizde bir süre yüzdükten sonra henüz belirlenemeyen bir nedene çırpınmaya başladı.
Eşinin haber vermesi üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkartılan Arpad, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
İki turistin cenazeleri, otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...