Doğaya Değer Verelim

Doğaya Değer Verelim

YAŞAM Haberleri

Bağlar, bahçeler, yeşillik alanlar, hepimizin bakınca doyamadığı yerlerdir.

Yeşil renk huzur anlamına gelir. Huzuru elimizde tutmak, bize bağlıdır. Ne kadar çok ağaç diker ve onlara bakarsak, her seferinde bir huzur duyarız. Hayatı boyunca orman yürüyüşü yapmamış, bahçe veya çiçek sulamamış insanlar, huzurdan mahrum kalmış demektir. Toprak insanın içini açar. Toprağa dokunmak vücudun negatif elektriğini alır. Doğanın bize küsmemesi için ağaç dikmek, düzenli olarak sulamak gerekir. Bahçeli evi olanlar, bahçelerini boş bırakmamalıdırlar. Çünkü görsel zenginlik bakımından bile olsa, bahçenin bakımlı olması gerekir. Bunu sağlamak için bahçesi olanlara ya da site içerisindeki bahçeler için uygun olacak süper bir makine öneriyoruz. Bosch Bahçe Aletleri serisinde bulunan Bosch Rotak 43 elektrikli çim biçme makinesi ile çimlerini budamak artık çok kolaylaştı.

Bosch Rotak 43 'ün üstün kesim performansı sayesinde çimleri biçmek çok pratik olacak. Sertleştirilmiş çelik bıçak ve yenilikçi hava akımı teknolojisiyle donatılan bu ürün herkesin evinde ve bahçesinde bulunması gerekir. Güçlü motoru ile en zor koşullarda bile kesim üstünlüğü sağlar. Ergonomiktir. Kolay dönen lastikli tekerlekleri ile en zor bahçelerdeki çimleri bile rahatlıkla biçer. 50 litreye varana kadar varan geniş çim toplama kutusu vardır. Bu sayede daha az duraksayarak, çim biçmeyi kısa sürede bitirebilirsiniz. Her türlü yeşilliği ve yaprağı toplayabilir.

En geniş bahçeleri bile zorlanmadan kısa sürede adam eden bu makine sayesinde kolaylık evinize geldi. E-HIRDAVAT.com firması tarafından satışı gerçekleştirilen bu ürün ile bahçenizi çimlerden arındırdıktan sonra, bir köşesine masa kurup, en güzel dakikaları bir bardak kahve eşliğinde keyif çatarak, huzura ereceksiniz. Bosch Rotak 43, sayesinde sen yorulmayacaksın, o kendi motor gücüyle kendisi yapacak. Hafifçe itmen yeterli. Gerisi ona kalmış. Ayrıca hırdavat adına aradığınız diğer ürünleri de sitede görebilirsiniz.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...