Arabanın motorundan 20 kilo esrar çıktı

/ Kaynak: İHA
Arabanın motorundan 20 kilo esrar çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Elazığ'da polis tarafından durdurulan bir aracın motor kısmı ile farların arkasında saklanmış 20 kilo 694 gram esrar ile 1 adet tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmada Elazığ- Keban yolu üzerinde bir aracı tespit eden polis, durdurarak arama narkotik köpeği ile arama yaptı. Yapılan aramada otomobilin motor ve farlarının arkasında gizlenmiş paketler halinde 20 kilo 694 gram kubar esrar ile 1 adet tabanca, tabancaya ait şarjör ve 5 adet 7.65 mm çapında mermi ele geçirildi. 
Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsü T.K. uyuşturucu madde ticareti yapmaktan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...