İki cami ateşe verildi

İki cami ateşe verildi

YAŞAM Haberleri

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Eskişehir'de iki camiyi kundakladı.

Bir caminin kitaplığı, diğer caminin de ayakkabılığı yakıldı. İlk olay saat 08.00 sıralarında Çamlıca Mahallesindeki Baksan Sanayi Cami'nde meydana geldi. Bir şahıs '155 Polis İmdat' hattını arayarak camide yangın olduğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ayakkabılığın olduğu bölümde karton ve kağıtların yakılması ile çıkarılan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Olayda ayakkabılık ve halılar zarar gördü. İkinci olay  2 kilometre uzaklıktaki Ertuğrulgazi mahallesindeki Hacı Mehmet Özel Cami'nde yaşandı. Yine ihbar üzerine itfaiye ekipleri bölgeye gelirken yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda Kur'an-ı kerim de dahil bazı kitaplar zarar gördü. Yetkililer soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kitaplar yandı
Eskişehir'de dün sabah saatlerinde meydana gelen kundaklama olayında Hacı Mehmet Özel Camii'nin kitaplığındaki birçok kitap zarar gördü.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...