Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşiyle tartıştı, köprüye çıktı

/ Kaynak: İHA
Eşiyle tartıştı, köprüye çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sakarya'nın Erenler ilçesinde eşiyle tartışan bir kişi, köprü korkuluklarına çıktı. Ekiplerin ikna edemediği şahsı, korkuluklardan ağabeyi indirdi.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, isminin Oğuz olduğu öğrenilen bir kişi iddiaya göre eşiyle tartışmasının ardından D-100 karayolu üzerinde bulunan Sakarya köprüsünün korkuluklarına çıktı.

Eşiyle tartıştı, köprüye çıktı

Korkuluklarda bir şahıs olduğunu gören Sakaryapark güvenlik görevlileri, hemen şahsın yanına giderek atlamasına mani olmak istedi. Korkulukların arka tarafında beton zemine oturan ve eşi gelmeden inmeyeceğini söyleyen şahsın ikna edilememesi üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Eşiyle tartıştı, köprüye çıktı

Ekiplerin de uzun süre dil döktüğü Oğuz isimli şahıs, eşiyle tartıştığı için bunaldığını ve hava almak için korkuluklara çıktığını söyleyerek, “Bir rahat bırakmadınız beni. Eşimle tartıştım ve bunaldım. Kafa dinlemek için buraya geldim ama hepiniz başıma toplandınız. Ağlamak istiyorum ama sizin yüzünüzden rahatça ağlayamıyorum. Atlarsam benim canım gidecek. Size ne oluyor? Benim vicdanım rahat. Eşim gelmeden de inmem” diyerek ekiplere tepki gösterdi. Bunun üzerine Sakaryapark güvenlik görevlilerinden biri, şahsın eşini arayarak durumu bildirdi. Eşinin geleceğini öğrenen şahıs, bir an kararsız kalınca, olay yerine gelen ağabeyi tarafından ikna edilerek korkuluklardan indirildi. Şahsın, ağabeyi tarafından olay yerinden götürülmesinin ardından ekipler de bölgeden ayrıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Eşiyle tartıştı, köprüye çıktı

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...