Silvan'da halk hendeklerden bıktı

/ Kaynak: İHA
Silvan'da halk hendeklerden bıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde içerisinde yüklü miktarda patlayıcı tuzaklandığı ileri sürülen hendek ve barikatlar vatandaşları tedirgin ediyor.

Terör örgütü PKK mensuplarınca, açılan hendek ve kurulan barikatlar nedeniyle ilçe kaymakamlığınca 18 Ekim'de Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen ve 4 gün süren Silvan ilçesinde, hendek ve barikatlar kaldırılamadı. Bunların içerisine yüklü miktarlarda patlayıcı tuzaklandığı belirtilirken, söz konusu durum vatandaşları tedirgin ediyor. Tekel, Konak ve Mescit mahallelerinde ikamet eden ve kaygıları nedeniyle kameraya konuşmak istemeyip, isimlerinin yazılmasını istemeyen vatandaşlar, bu durum yüzünden ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, evlerine gidip, gelirken hayati endişe taşıdıklarını kaydetti. Vatandaşlar, hendeklerin kapatılmasını da istedi.Öte yandan, DEDAŞ ekipleri, yasak süresinde yaşanan şiddetli çatışmalar yüzünden kopan elektrik hatlarını onardı. 

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...