Çanakkale'de 4,4 büyüklüğünde deprem

/ Kaynak: AA
Çanakkale'de 4,4 büyüklüğünde deprem

YAŞAM Haberleri  / AA

Çanakkale'de gece 2 deprem meydanan geldi. Saat 22:08'de 4,3 saat 04:25'te ise 4,3 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, (AFAD) saat 23.08'te merkez üssü Çanakkale'nin Ezine İlçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. AFAD'tan yapılan açıklamada, depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.
İKİNCİ DEPREM EGE AÇIKLARINDA
Çanakkale'nin, Ayvacık ilçesinde 4,4 büyüklüğünde  deprem meydana geldi.  Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem  Dairesi Başkanlığı resmi internet sitesi verilerine göre, saat 04.25'te merkez  üssü Ayvacık ilçesi olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Yerin 35.20 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kentte  tedirginliğe neden oldu. 

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...