HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Tomruk yüklü kamyon devrildi: 2 ölü

Kaynak:
Tomruk yüklü kamyon devrildi: 2 ölü
Kaza, Trafik Kazası, Bartın Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri  / 

Bartın'ın Ulus ilçesinde meydana gelen kazada, freni patlayan tomruk yüklü kamyonun kasasında bulunan 2 kişi feci şekilde can verirken, 4 kişide yaralandı

Ulus ilçesine bağlı Hasanören köyünde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, Mustafa Bostancı (52) yönetimindeki, kasasında 5 ton tomruk bulunan 74 AT 950 plakalı kamyon yokuş aşağı indiği sırada frenleri patlayınca hızla yolun sağında bulunan alana devrildi. Kazada kamyonun kasasında bulunan Şenol Beler (30) ile Ahmet Cozur (49) tomruklarla birlikte yola savruldu. Cozur ve Beler olay yerinde feci şekilde can verirken aracın içinde bulunan şoför Mustafa Bostancı ile birlikte Cevat Kafkas (55), Ekrem Ağris (53) ve Mehmet Ali Beler (53) yaralandı. Kazanın haber verilmesinin ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralılar 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tomrukların altında kalan Cozur ve Beler'in cansız bedenleri Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda Ulus Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile aynı hastanenin morguna kaldırılırken, hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YAŞAM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...