Gözü gibi bakıyor

Gözü gibi bakıyor

YAŞAM Haberleri

Niğde'de 31 yaşındaki Mustafa Selçuk ile ev kadını Serap Selçuk, 9 yıl önce evlendi. Bir türlü bebekleri olmayan çiftin yüzü tüp bebek metoduyla güldü.

6 ay önce 'Hiranur' adını verdikleri bir kızları oldu. Selçuk çifti, çocuklarının ağır kalp ve akciğer hastası olduğunu öğrenince, sevinçleri kursaklarında kaldı. Açık kalp ameliyatı geçiren minik bebek, akciğer hastalığı dolayısıyla da oksijen tüpüne bağlı yaşamak zorunda. Serap Selçuk, gözyaşları içinde yaşadıklarını şöyle anlattı: “Doktorlar, 4-5 tane daha kalp ameliyatı yapılacağını ve sonrasında bebeğimin iyileşeceğini söyledi. 3 ay sonra kontrole götürdüm. Ancak bu defa, 'Bir şey yapamayız, çok yaşayamaz, bebeğini götür' dediler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan yardım istiyorum. Emine hanıma sesleniyorum; O da bir anne. Ben bebeğimin öleceği günü nasıl bekleyeyim evimde? Bebeğimin ağlarken bile sesi çıkmıyor. Sesi çıkmadığı için ağladığını bile duyamıyorum. Sürekli oksijen verilmesi gerektiği için başından ayrılamıyoruz. Başka bir şey değil sadece tedavisinin yapılmasını istiyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...