Ethem'in okuma aşkı

Ethem'in okuma aşkı

YAŞAM Haberleri

Kas erimesi hastalığı sebebiyle okulu bırakmak zorunda kalan Ethem Aktaş, öğrendiklerini unutmamak için kardeşi ile birlikte evde ders çalışıyor.

Denizli'nin Çivril ilçesinde, kas erimesi hastalığı sebebiyle ilkokul 3'üncü sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Ethem Aktaş, öğrendiklerini unutmamak için ikiz kardeşi Eşe ile birlikte evde ders çalışıyor. 10 yaşındaki Ethem Aktaş, 2 yıl önce kas erimesi hastalığına kapıldı. Geçen yıl bıraktığı okuluna bu yıl başlayamayan Ethem, ikiz kardeşi Eşe ile birlikte evde ders çalışıyor. Evden çıkamayan Aktaş, “Kız kardeşim Eşe'nin okuldan dönmesini dört gözle bekliyorum. Eşe eve geldiğinde birlikte ders çalışıyoruz. Yaşadığım rahatsızlıktan çok, okula gidemediğime üzülüyorum” dedi. Çaresiz baba Hamza Aktaş ise, “Büyük oğlum 16 yaşında. O da kas erimesi yüzünden yürüyemiyor. Maddi imkânsızlıklardan tedavisini yaptıramadım. Şimdi küçük oğlum da aynı rahatsızlığa kapıldı. Eşimi 3 yıl önce kaybettim, üç çocuğuma bakmaya çalışıyorum. Yardımseverlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.  


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...