Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem oldu!

Düzenleyen:
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem oldu!

YAŞAM Haberleri

Malatya'nın Hekimhan İlçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde 2 köyde 8 ev hasar gördü, 1 çocuk hafif şekilde yaralandı.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bu gece saat 02.28'te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Deprem, Hekimhan'ın dışında Malatya merkezde ve diğer ilçelerde de hissedildi. Deprem, 21 kilometre derinlikte gerçekleşti.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı  (AFAD), Malatya'daki depremde bir çocuğun hafif yaralandığını, 5 evin ağır, 3  evin de hafif derecede hasar gördüğünü açıkladı. AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, 29  Kasım saat 02.28'de 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği anımsatıldı.  Depremde, Hekimhan'ın Karatepe mahallesinde bir evin duvarının çökmesi sonucu bir  çocuğun hafif şekilde yaralandığına yer verilen açıklamada, Dursunlu köyünde 5  evin ağır hasar, Kocaözü köyünde ise 3 evin hafif hasar gördüğü bildirildi. Deprem sonrası Malatya'daki AFAD ekiplerinin yanı sıra çevre il ve  ilçelerdeki birimlerle yapılan görüşmelerde şu ana kadar bir can kaybının  olmadığı bilgisi alındığı belirtildi. 
Açıklamada AFAD'ın bölgedeki gelişmeleri takip ettiği kaydedildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...