Eski karısına kurşun yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eski karısına kurşun yağdırdı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir kadın, 2 yıl önce boşandığı eşi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay, sabah saatlerinde Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesi 1092 Sokak’ta meydana geldi. 2 yıl önce eşinden boşanan Zeynep K. bir akrabasına gitmek için evden çıktı. Bu sırada eski kocası Tarkan Y. arabasıyla geldi. Araçtan indikten sonra eski karısıyla tartışmaya başlayan Tarkan Y., yanında getirdiği pompalı tüfeği araçtan aldı. Pompalı tüfekle eski karısına 3 el ateş eden Tarkan Y. daha sonra arabasına binerek hızla uzaklaştı. Ağır yaralanan kadını görenler hemen yardıma koşarken, olay yerine ambulans ve polis ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kanlar içinde kalan kadını ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olayın ardından polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. Boş kovanları inceleyen ekipler, görgü tanıklarının da ifadesine başvurdu. Güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye alan ekipler, kadını eski kocasının vurduğunu belirledi. Olayın ardından kaçan Tarkan Y.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Kocası tarafından vurulan Zeynep K’nın, daha önce koruma kararı olduğu ancak bir süre önce yeniden koruma kararını istemediği kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...