‘Hastalıkta sağlıkta’ sözü gerçek oldu

Düzenleyen:
‘Hastalıkta sağlıkta’ sözü gerçek oldu

YAŞAM Haberleri

Sivas’ta yaşayan 83 yaşındaki Osman ve 75 yaşındaki Sevim Saygı çifti 60 yıl önce verdikleri sözün boşuna olmadığını gösterdi.

Kılavuz Mahallesinde oturan 4 çocuklu Osman ve Sevim Saygı, kan şekeri değerlerinin yüksek olması nedeniyle 7 Aralık’ta Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’ne başvurdu. Sonrasında Osman ve Sevim Saygı çifti aynı odada yan yana tedaviye alındı. Hastaneye birlikte yatışlarını anlatan işçi emeklisi Osman Saygı, “Biz 1955 yılında evlendik 60 senelik hayatımızda hiç birbirimizi incitmedik. Ben onu incitmedim o da beni incitmedi. Eşimden Allah razı olsun. Mutlu ailenin böyle olması gerekiyor. Şu anda kalp ve şeker rahatsızlığından dolayı ailemle beraber hastaneye geldik. Bizi ayıramadılar” dedi. Sevim Saygı ise, “Her yerde birbirimize destek veriyoruz. İyi kötü birbirimizin kıymetini biliyoruz. Şimdi de hastanedeyiz. Hastanede bile beraberiz ayrılamadık. Doktorlar ve hemşireler bize gülüp çok romantik bir servis olduğunu söylüyorlar. Hastane çalışanları bizi çok seviyor” diye konuştu. Gözetim altında bulunan çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu bir süre daha hastanede tedavi görmeye devam edecekleri öğrenildi. DHA

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...