Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Engelli Furkan'a 6 öğretmen

Düzenleyen:
Engelli Furkan'a 6 öğretmen

YAŞAM Haberleri

Doğuştan belden aşağısı tutmayan, henüz 5 aylıkken beynine şant takılan, yüzde 95 fiziksel engelli Furkan Şalağ, Baharözü İlkokulu’na annesinin kucağında iki yıl giderek eğitimine devam etti.

Doğuştan belden aşağısı tutmayan, henüz 5 aylıkken beynine şant takılan, yüzde 95 fiziksel engelli Furkan Şalağ, Baharözü İlkokulu’na annesinin kucağında iki yıl giderek eğitimine devam etti. Rahatsızlığı ve toplu ortamlarda enfeksiyon riski sebebiyle 3. sınıftan itibaren evde eğitim alması gerektiği yönünde sağlık raporu verilen Furkan, 3. ve 4. sınıfı evde eğitim alarak tamamladı. Aile, Furkan’ın eğitimine devam edebilmesi için bu yıl Baharözü köyünden Sivas’a taşındı. Yavuz Selim İlkokulu/Ortaokulu’na kayıt ettirilen Furkan’a beşinci sınıfta alması gereken branş dersleri, Milli Eğitim Bakanlığının Evde Eğitim Hizmetleri Yönergesi kapsamında öğretmenler tarafından evde veriliyor. Haftada 5 gün eve gelen 6 öğretmen Furkan için seferber oluyor. Öğretmenlerinin yakından ilgilendiği engelli Furkan Şalağ, herkese iyi bakmak için doktor olmak istiyor. Anne Sultan Şalağ (48), Furkan’a bu imkanı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ve öğretmenlere teşekkür etti.  SİVAS 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...