Sokak ortasında silahlı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Sokak ortasında silahlı saldırı

YAŞAM Haberleri  / iha

Antalya’da bar sahibi A.G. yol ortasında iki bacağından birden kurşunlandı.

Ordu Evi’ne sığınarak canını kurtaran A.G, aralarında daha önceden husumet bulunan zanlının polise hakaret ettiğini ve kendisinin uyarması üzerine silahla vurulduğunu iddia etti.

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesi Ordu Evi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya’da bar işleten A.G., bilinmeyen bir sebepten dolayı aralarında husumet bulunan kimliği belirsiz bir kişi tarafından yolda yürürken iki bacağından birden silahla vuruldu. Olayın ardından zanlı, olay yerinden kaçarak uzaklaşırken yaralı A.G canını kurtarmak için Ordu Evi’ne sığındı.

Durumun polise ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı A.G.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Zanlıyı tanıdığını belirten A.G. "Daha önce de tartışmıştık. Sürekli polise hakaret ediyorlardı ben de yapmayın, etmeyin dedim bana saldırdılar" dedi.

İki bacağına kurşun isabet ettiği belirlenen A.G. ambulansa taşındığı sırada sedye üzerinde bile elindeki cep telefonununu bırakmaması dikkat çekti.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...