HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gece vakti asfalt üzerinde selfie çekerken ölen arkadaşlar...

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Gece vakti asfalt üzerinde selfie çekerken ölen arkadaşlar...
Selfie, Öldü, Antalya Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da asfalt üzerine yatıp selfie çekmeye çalışırken, üzerlerinden kamyonet geçmesi sonucu yaşamını yitiren 17 yaşındaki Muhammet Bozkurt ile 19 yaşındaki Çağlar Savaşcı, Alanya'da yan yana toprağa verilecek.

Kiraladıkları 07 HIE 26 plakalı otomobille Alanya'dan Antalya'ya gezmeye gelen 5 arkadaş, dün akşam dönüş için yola çıktı. Havalimanı tali yolundaki Deepo kavşağını geçen gençler, saat 21.00 sıralarında otomobillerini yol kenarına park ederek havalimanından inen ve kalkan uçakları izlemeye başladı. Alkol almaya da başlayan gençler karanlık yolda asfalta uzanarak selfie çekmeye çalıştı.
Bu arada, yoldan geçen Uğur Üstündağ yönetimindeki 34 TF 3809 plakalı kamyonet, gençlerin üzerinden geçti. 3 arkadaş son anda kamyonetin altında kalmaktan kurtulurken, Muhammet Bozkurt ile Çağlar Savaşçı ezilerek can verdi. Savcının incelemesinin ardından 2 gencin cesetleri Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na götürüldü. 
Otopsileri tamamlanan 2 gencin cenazesi, bugün yakınları tarafından morgdan alınarak, defnedilmek üzere Alanya'nın Cikcilli Mahallesi'ne götürüldü. Bozkurt ile Savaşcı'nın cenazeleri, yan yana açılan iki mezara gömülecek.
Gençlerin, Düden Park'taki pistte kaykay yapmak için Antalya'ya geldikleri belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...