Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

17 yaşındaki gencin katil zanlısı yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
17 yaşındaki gencin katil zanlısı yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Samsun’da 17 yaşındaki genci bıçakla öldürüp, arkadaşını da yaraladığı iddia edilen 16 yaşındaki çocuk ile yanında bulunan arkadaşları yakalandı.

Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesi Orta Mahalle Belediye Meydanı'nda dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bıçaklı saldırıya uğrayan 17 yaşındaki Doğukan Karaarslan ile Kudret K.(17) yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden ağır yaralanan Doğukan Karaarslan ilk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydı ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Karaarslan, ambulansla getirildiği Samsun'daki hastanenin acil servisinde yapılan müdahaleler rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çarşamba polisi Doğukan Karaarslan'ı öldürüp, Kudret K.’yi de omzundan bıçakla yaraladığı iddia edilen 16 yaşındaki H.C. ve olay sırasında yanında bululan B.T. (15) ve kardeşi D.T.’yi (13) gözaltına aldı. 
Bıçaklı saldırganın yolda karşılaştığı mağdurlardan sigara istediği, alamayınca da çıkan tartışma sonucu 2 kişiyi bıçakladığı iddia edildi. Soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...