Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da 3 gün boyunca kar yağacak

Düzenleyen:
İstanbul'da 3 gün boyunca kar yağacak

YAŞAM Haberleri

Son tahminlere göre, yurt genelinde hava sıcaklığı 8 derece birden düşecek olan İstanbul'da Çarşamba günü başlayan kar yağışı, Cuma gününe kadar sürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahminine göre, Çarşamba gününden itibaren Türkiye genelinde kar yağışı etkili olacak.
Tahminlere göre, hafta başından itibaren Marmara'da poyraz kuvvetli olarak etkisini gösterecek ve sıcaklıklarda hızlı düşüş yaşanacak.
İstanbul'da Salı günü 13 derece olan sıcaklık, Çarşamba günü sıcaklık 5 dereceye kadar düşecek ve kar yağışı görülecek. Hava sıcaklığının Çarşamba ve Perşembe günü de gündüz 4, gece sıfırın altında 1 derece olması ve kar yağışının sürmesi bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YOĞUN KAR VAR BU İLLER DİKKAT!

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü kar yağışı çok yoğun olarak etkili olacak. İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Yalova, Balıkesir, Düzce, Zonguldak, Bartın, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Bilecek, Çankırı, Çorum, Tokat, Sivas, Kırşehir, Yozgat, Kayseri, Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Niğde, Karaman, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Kars, Ardahan ve Erzurum illerinde çarşamba günü yoğun kar etkili olacak.

 


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için 5 günlük hava raporu.

İstanbul'da 3 gün boyunca kar yağacak
Ankara'da ise sıcaklıkların sıfırın altına düşmesi bekleniyor. Ancak, tahminler başkentte kar yağışının etkili olmayacağı yönünde.

İstanbul'da 3 gün boyunca kar yağacak

 

Yeni Şafak

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...