Sibirya -30, Afyon - 37

Düzenleyen:
Sibirya -30, Afyon - 37

YAŞAM Haberleri

Soğuğun merkez üssü Sibirya’da hava sıcaklığı eksi 30’u gösterirken, henüz karla tanışmayan Afyonkarahisar’da ise termometreler gece eksi 37’yi ölçtü.

Dondurucu soğuklar, önceki gece Türkiye genelinde etkili oldu. Soğuğun merkez üssü Sibirya’da hava sıcaklığı eksi 30’u gösterirken, henüz karla tanışmayan Afyonkarahisar’da ise termometreler gece eksi 37’yi ölçtü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesi eksi 37,3 ile rekor kırdı. Bu ilçemizi -35,7 ile Kastamonu İhsangazi,  -30,4 ile Bolu merkez,  
-27,7 ile Tokat Artova takip etti. İstanbul’da ise en soğuk yer -12.2 ile Büyükçekmece’ydi. Meteoroloji, yurdun bugünden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı sistemin etkisine gireceğinin tahmin edildiğini açıkladı. Hava sıcaklığının ise, yarından itibaren ülke genelinde artacağının ve mevsim normalleri civarında seyredeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...