İstanbul'da sağanak etkili oluyor

İstanbul'da sağanak etkili oluyor

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak yağış, gece saatlerinde etkisini arttırdı. Yağmur nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşarken, yollar göle döndü.

İstanbul'da dün saat 22.00 sıralarında sağanak yağış etkili olmaya başladı. Gece saatlerinde etkisini arttıran yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi üzerinde yürüyen vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Hava muhalefetine karşı dışarı çıkarken tedbirli davranan bazı vatandaşlar, yağmurdan yanlarında taşıdıkları şemsiyeler vasıtasıyla korunurken, bazıları ise ıslanmamak için tente ve saçak altlarına sığındı. Sağanak yağışı fırsat bilen sokak satıcılarıda her yağmurda olduğu gibi yine soluğu Taksim'de alarak vatandaşlara şemsiye sattı.
YOLLAR GÖLE DÖNDÜ
Öte yandan, Çağlayan'dan D-100'e çıkan bağlantı yolu, su kanallarının tıkanması nedeniyle göle döndü. Araçlar sürücüleri, oluşan birikintisi nedeniyle yolda ilerlemekte güçlük çekti. Karaköy’de bulunan Unkapanı altgeçidini ise su bastı. Belediye ekipleri, su basan altgeçidi araç trafiğine kapatıp; sözkonusu yerde su tahliyesi çalışması yaptı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...